top of page

Våre tjenester

 

Stavanger Boligutleie har lang erfaring med utleie av bolig. Vi arbeider med både kort og langtidsleie. Boligene du kan leie hos oss eier vi selv eller leier inn for videre utleie. Vi tilbyr også hotelltjenester. Renhold og skift av seng tøy og håndklær i avtalte intervaller. 
Har du en bolig du vil leie ut ? Kontakt oss for mer informasjon. 

hotell-lar+magen+styre.jpg
Kort tids utleie

Utvalgte boliger hos oss egner seg godt for korttids utleie. Fullt møblerte og utstyrte boliger i sentrale områder. Du kommer til oppredde senger og kan bare låse deg inn og nyte oppholdet. 

Studio leiligheter og leiligheter med 1, 2, 3 soverom.
Korttidsleie av enebolig er også mulig. 

Min leieperiode er 1 uke (7 dager ). 
Vi tilbyr også leiligheter i Bergen og Oslo for kort og lang tid. 
Ta kontakt med oss i dag med din forespørsel. 

 

Kontakt oss her. 

DSCF7949.jpg
Langtids utleie

 

Alle våre boliger egner seg meget godt til langtids utleie. Med beliggenhet i de mest sentrale og populære områdene kan du alltid være trygg på å bo sentralt og i umiddelbar nærhet av kollektiv trafikk og kort vei til å gjøre dine daglige innkjøp. 
Flere boliger tilbyr også parkering, både innendørs og utendørs. 

Langtidsleie beregnes fra min 6 mnd leieperiode og deretter 3 mnd oppsigelse. Leie betales månedlig på forskudd. Det avtales 2 mnd depositum. Firma garanti kan avtales. 
Leietaker tegner eget abb på strøm, varme, gass etc. Tv og Wifi er i de fleste tilfeller inkludert. 

Se våre ledige boliger her. 

husk.jpg
Vi leier din bolig


Har du en bolig du vil leie ut ? Vi er alltid int i spennende utleie boliger i bynære og sentrale områder. Boligen må være min delvis møblert. 
Ikke kjeller. Parkering er en fordel. 

Stavanger Boligutleie er en trygg samarbeidspartner. Til sammenligning med andre boligformidlere som kun formidler utleie, så leier vi din bolig. Vi er leietaker og betaler fast, avtalt husleie hver måned. Vi tar ingen gebyrer eller avgifter. Du får din avtalte husleie hver måned om det bor noen i boligen eller ikke. 
Hos boligformidleren får du kun leie når de har funnet en leietaker til deg. Du må også betale for både oppstart og månedlig gebyr i hele leieperioden. 

Stavanger Boligutleie er det enkleste og beste valget når du skal leie ut din bolig. 

Velkommen til oss. 

logo 1_edited_edited_edited.jpg
bottom of page